DOOWITT the protection cap

Fietsen

Vrijheid

De zon schijnt, de vogels fluiten. Een heerlijke dag om erop uit te trekken voor een fietstocht. Genieten van de omgeving en van beweging. Maar je bent niet alleen onderweg. Of je nu voor de lol een rondje gaat fietsen, om boodschappen gaat, of je woon-werk afstand met de fiets doet, een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom draag jij DOOWITT, want jij wilt toch ook beschermt zijn onderweg.

Comfortabel

Heerlijk, de vrijheid, de zon op je gezicht. Dat heb je alleen op de fiets. DOOWITT beschermt je. Comfortabel, mooi en veilig onderweg met DOOWITT. Of je nou je gewone fiets pakt of je e-bike, jij komt er wel. Het is het comfort van de fiets. Je eigen plek en je rijdt overal tussendoor. Je zit niet vast in je auto in de file en je hebt ook niet het gedoe van de helm op de brommer. Van je DOOWITT heb je niet eens door dat je hem op hebt. Hij geeft je een gevoel van veiligheid, zonder je zicht of je bewegingen te beperken.

Er goed uitzien

Jij mag gezien worden. Ook op de fiets. Je vindt het belangrijk om er goed uit te zien en je besteed daar ook aandacht aan. Ook daarom kies je voor DOOWITT. Omdat je DOOWITT kunt dragen onder alles dat jij op je hoofd kunt zetten. Of het nou een hoed, pet, muts, sjaal of iets anders is, jij kunt altijd matchen met de rest van jouw kleding. Zonder dat iemand door heeft dat jij een DOOWITT draagt. Maar met het veilige gevoel van jouw eigen hoofdbescherming.

Veilig

DOOWITT is gemaakt om jou te beschermen. Een van de meest ingrijpende verwondingen in het verkeer, is hoofdletsel. Met de DOOWITT verlagen we de impact op je hoofd met 90% ten opzichte van een onbeschermd hoofd. Omdat DOOWITT een sterke buitenkant heeft, beschermt bij tegen scherpe en harde voorwerpen. En door de unieke materialen waarvan DOOWITT is gemaakt, veert hij na een val volledig terug in model en kan gewoon weer gebruikt worden.

+ Eenvoudig op en af te zetten

+ Verstelbaar voor elk hoofd

+ Past overal onder

+ Comfortabel in gebruik

+ 90% minder kans op
hoofdletsel dan zonder bescherming